Cheri Up Believe It Primer - sis-style.gr

Cheri Up Believe It Primer

€39.39

Τα πιο πολυτελή σύγχρονα υλικά συστατικά μέσα  σε ένα  προϊόν! Primer και κρέμα προσώπου 2 σε ένα προϊόν με Black truffles η οποία ενισχύει το  μακιγιάζ είναι γνωστή για τις αντι-οξειδωτικές της ιδιότητες και την βοήθεια της στην παραγωγή κολλαγόνου.

Description

Τα πιο πολυτελή σύγχρονα υλικά συστατικά μέσα σε ένα προϊόν! Primer και κρέμα προσώπου 2 σε ένα προϊόν με Black truffles η οποία ενισχύει το  μακιγιάζ, είναι γνωστή για τις αντι-οξειδωτικές της ιδιότητες και την βοήθεια της στην παραγωγή κολλαγόνου. Βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης ενώ η Caffeine, Coffea Arabica (Coffee) Προσφέρει αντιγήρανση, σύσφιξη, ανάπλαση και απαλλάσσει από δυσχρωμίες και σημάδια.

Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος ενυδατώνει σε βάθος και προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα.

Τρόπος χρήσης: Μετά από την περιποίησης του προσώπου σας, απλώνετε το believe it primer με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί.

Pro tip:  Ιδανικά, αφήνετε 10λεπτά να προσαρμοστεί το primer στο πρόσωπό σας, για  να ενσωματωθεί και να απορροφηθεί στην  επιδερμίδα σας και έπειτα προχωράτε στο foundation believe it της ίδιας σειράς ή ακόμη και στο paparazzi foundation.

Για όλους τους τύπους δέρματος

50ml

Product Details

77544

Data sheet

SKIN TYPE
Suitable for all skin types
Claims
Cruelty Free

Specific References

Comments (0)
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password