PAESE Wonder Glow Liquid Highlighter Bronzed 20ml - sis-style.gr

PAESE Wonder Glow Liquid Highlighter Bronzed 20ml

€28.00

Παρουσιάζουμε το Wonder Glow Highlighter σε μια νέα έκδοση υγρού. Η καινοτόμος υγρή φόρμουλα με σκόνη μαργαριταριού κάνει το αποτέλεσμα πιο έντονο. Εγγυάται ένα βελούδινο, μακράς διαρκείας, όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Description

Για να ακολουθήσουμε τις τρέχουσες τάσεις και να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, σχεδιάσαμε μια υγρή έκδοση του λαμπερού αστέρι μας – Wonder Glow Highlighter – αγαπημένο από εκατομμύρια γυναίκες. Η καινοτόμος υγρή φόρμουλα με σκόνη μαργαριταριού κάνει το αποτέλεσμα επισήμανσης πολύ πιο έντονο. Εγγυάται ένα βελούδινο, μακράς διάρκειας φινίρισμα γεμάτο όμορφη λάμψη. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σταδιακά και να δημιουργήσετε μια φυσική εμφάνιση ή μια έντονη, μεταλλική γυαλάδα. Είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να εφαρμοστεί στα ζυγωματικά, στην άκρη της μύτης, στο τόξο του Cupid, στο ντεκολτέ, στους ώμους ή σε ολόκληρο το σώμα όταν αναμιγνύεται με λοσιόν. Τα σωματίδια μαργαριταριών που περιέχονται στην ελαφριά φόρμουλα εγγυώνται υψηλή χρωματισμό και μακροχρόνιο φινίρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους: Λειτουργεί σαν αστάρι ή επισήμανση όταν εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα Κάνει το δέρμα σας να λάμπει φυσικά όταν συνδυάζεται με ένα θεμέλιο, Αφήνει ολόκληρο το σώμα σας να φαίνεται όμορφο και μαυρισμένο όταν συνδυάζεται με λοσιόν Αυτό το highlighter διατίθεται σε τρεις φανταστικές αποχρώσεις:

  • OPAL – μια δροσερή, ροζ απόχρωση ιδανική για ανοιχτόχρωμο και ώριμο δέρμα
  • BODY – μια καθολική απόχρωση του πιεσμένου Wonder Glow Highlighter
  • BRONZER – ιδανικό για μαυρισμένο και σκούρο δέρμα ή για ανοιχτόχρωμο δέρμα εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια λαμπερή, μαυρισμένη εμφάνιση

Δείξτε την εσωτερική σας λάμψη!

Product Details

200.0141

Data sheet

Claims
Cruelty Free
Claims
Vegan

Specific References

Comments (0)
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password