• Νέο
Beautydrugs - Hyaluronic serum Beauty Drops - sis-style.gr

Beautydrugs - Hyaluronic serum Beauty Drops

26,00 €

Ο ορός beauty drops είναι ιδανικός για όλους τους τύπους τα δέρματος, γιατί συγκρατεί την ενυδάτωση στην επιδερμίδα και εμποδίζει την αφυδάτωση που μπορεί να προκληθεί από βαρύ make up. Δεν είναι τυχαίο ότι το υαλουρονικό οξύ θεωρείται ο βασιλιάς την ενυδάτωσης για όλες τις επιδερμίδες, αναμφίβολα! 

Ποσότητα

Περιγραφή

Ένα εργαλείο ενυδάτωσης και λάμψης, που απευθύνεται σε όλες τι επιδερμίδες. Έχει 80% περιεκτικότητα διάλυμα υαλουρονικού οξέος που προσφέρει τη μέγιστη ενυδάτωση ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Ακόμη, η αλλαντοΐνη αναπλάθει και αναζωογονεί τα κύτταρα και τα εκχυλίσματα λουλουδιών που περιέχει προσφέρουν αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες στο δέρμα σας. Αυτό το καθιστά αναντικατάστατο για την καθημερινή σας περιποίηση αλλά και για άμεση ενυδάτωση πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ σας. Ο ορός beauty drops είναι ιδανικός για όλους τους τύπους τα δέρματος, γιατί συγκρατεί την ενυδάτωση στην επιδερμίδα και εμποδίζει την αφυδάτωση που μπορεί να προκληθεί από βαρύ make up. Δεν είναι τυχαίο ότι το υαλουρονικό οξύ θεωρείται ο βασιλιάς την ενυδάτωσης για όλες τις επιδερμίδες, αναμφίβολα! 

Τρόπος χρήσης:

Στο τέλος της βασικής διαδικασίας καθαρισμού του δέρματος σας απλώστε επαρκή ποσότητα του προϊόντος (1-2 σταγόνες) στο πρόσωπο σας. Μην εφαρμόσετε μάλαξη απλά ταμπονάρετε το προϊόν ελαφρά στο δέρμα σας μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Μετά την απορρόφηση του τοποθετήστε την ενυδατική σας κρέμα για να «κλειδώσετε» την υγρασία του ορού στο δέρμα σας. 

Κατάλληλο για: Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Συχνότητα χρήσης: Εφαρμόστε καθημερινά πρωί- βράδυ

Συνδύασε το με: Όλα τα προϊόντα της σειράς skincare της Beautydrugs!

Βάρος: 30ml

Ingredients:

WATER, PROPANEDIOL, 1,2 HEXANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, BETAINE, VACCINUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS IDAEUS (RASBERRY) FRUIT EXTRACT, FRAGARIA VESCA (STRAWBERRY) FRUIT EXTRACT, PEARL EXTRACT, HYDROLYZED COLLAGEN EXTRACT, HYDROLYZED SILK, LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT, TILIA CORDATA FLOWER EXTRACT, ALLANTOIN, TREHALOSE, PANTHENOL, PEG- 60 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CARBOMER, ARGININE, FRAGRANCE

Λεπτομέρειες προϊόντος

20896

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

You'll Love These ( 5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )
Σχόλια (0)
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου χρήστη

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης