• -15%
  • Νέο
BPerfect One Dew Three - Golden Shimmer Spray - sis-style.gr

BPerfect One Dew Three - Golden Shimmer Spray

18,31 €
15,56 € Έκπτωση 15%

Το νέο One Dew Three Golden Shimmer Spray της BPerfect είναι πολυχρηστικό που δίνει στο δέρμα μία χρυσαφένια, λαμπερή όψη.

Ποσότητα

Περιγραφή

Το νέο One Dew Three Golden Shimmer Spray της BPerfect είναι πολυχρηστικό που δίνει στο δέρμα μία χρυσαφένια, λαμπερή όψη.

Ενισχυμένο με βιταμίνη Ε για να θρέφει και να προστατεύει το δέρμα αλλά, Aloe Vera για να καταπραΰνει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα αλλά και εκχύλισμα φρούτων Cucumis Sativus για να επανορθώνει το ξηρό και κατεστραμμένο δέρμα ενώ παράλληλα του δίνει μία πιο απαλή και λεία εμφάνιση.

Εφαρμογή:

Ανακινείστε καλά το μπουκαλάκι πριν τη χρήση και με κλειστά τα μάτια και το στόμα. Κρατήστε το μπουκάλι σε απόσταση 15-20 εκατοστών.

Ψεκάστε το πρόσωπο 2-4 φορές έως ότου έχει καλυφθεί όλο το πρόσωπο.

*Συσκευασία των 100ml

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κρατήστε το μακριά από τη ζέστη και τις φλόγες. Για εσωτερική χρήση μόνο. Μην το εισπνέετε ή καταπίνετε. Κλείστε τα μάτια και το στόμα πριν ψεκάσετε. Διακόψτε τη χρήση εάν εμφανιστεί ερεθισμός του δέρματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), PANTHENOL, POLYISOBUTENE, AESCULUS CHINENSIS EXTRACT, PEG-12 DIMETHICONE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT (ALOE VERA), XANTHAN GUM, HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), [MAY CONTAIN +/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES YELLOW), CI 77861 (TIN OXIDE)].

Λεπτομέρειες προϊόντος

BP-00460

Χαρακτηριστικά

Σε ενδιαφέρει
Cruelty Free
Σε ενδιαφέρει
Vegan

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

You'll Love These ( 3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )
Σχόλια (0)
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου χρήστη

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης