• SOLD OUT!
BPerfect Perfect Prime Eyeshadow Base - sis-style.

BPerfect Perfect Prime Eyeshadow Base

18,30 €

Η Perfect Prime είναι μία βάση σκιών από τη bPerfect Cosmetics που καλύπτει τυχόν δυσχρωμίες του βλεφάρου ενώ παράλληλα δίνει στις σκιές σας την απόδοση και τη διάρκεια που τους αξίζει!

Ποσότητα
SOLD OUT!

Περιγραφή

Η Perfect Prime βάση σκιών από τη BPerfect Cosmetics υπόσχεται να κρατήσει σταθερές όλη μέρα τις σκιές στα βλέφαρά σας! Η ελαφριά και κρεμώδης σύστασή της σας βοηθάει να καθαρίσετε την περιοχή του τόξου κάτω από τα φρύδια σας, προετοιμάζει τα βλέφαρά σας για την τοποθέτηση σκιάς και σας δίνει την απόλυτη διάρκεια και απόδοση που διαρκεί όλη μέρα! Δεν μαζεύεται στις γραμμές των ματιών, προστατεύει τα βλέφαρά σας από την έντονη χρωστική ορισμένων σκιών και μπορεί να τοποθετηθεί είτε βάζοντας περισσότερη ποσότητα για ένα πιο φουλ κάλυψης αποτέλεσμα είτε πιο ελαφριά με ένα πινέλο για ένα πιο απαλό αποτέλεσμα.

Κατάλληλη για επαγγελματική και προσωπική χρήση!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Water, Isohexadecane, Magnesium, Stearate, Glycerin, Dimethicone/Vinyl, Dimethicone Crosspolymer, Isododecane, Cetyl PEF/PGG-10/1 Dimethicone, Cyclopentasiloxane/ Cyclohexaisloxane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Sulfate.

Λεπτομέρειες προϊόντος

BP-00097

Χαρακτηριστικά

Σε ενδιαφέρει
Cruelty Free

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχόλια (0)
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου χρήστη

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης