• Νέο
Beautydrugs - Talc Off Baked Powder - sis-style.gr

Beautydrugs - Talc Off Baked Powder

25,00 €

Η πούδρα πεπιεσμένης μορφής της Beautydrugs, φιξάρει το μακιγιάζ σας και δίνει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια σε εκείνο. Η απαλή υφή της δίνει στο μακιγιάζ σας, υπέροχο βελούδινο αποτέλεσμα.

Ποσότητα

Περιγραφή

Η πούδρα πεπιεσμένης μορφής της Beautydrugs, φιξάρει το μακιγιάζ σας και δίνει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια σε εκείνο. Η απαλή υφή της δίνει στο μακιγιάζ σας, υπέροχο βελούδινο αποτέλεσμα. Τα συστατικά της πούδρας TALC OFF, έχουν αναμειχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να σταθεροποιήσουν και τις πιο απαιτητικές βάσεις makeup δημιουργώντας την απόλυτα φυσική και τέλεια επιδερμίδα. Η extra ανθεκτική αδιαπέραστη στο άγγιγμα σύνθεση της μπορεί να ανταπεξέλθει σε αντίξοες συνθήκες δίνοντας σου την τέλεια επιδερμίδα. Έχει ένα φυσικό ματ φινίρισμα με μια πολύ ελαφριά χρωστική μαργαριταριού. Η μοναδικότητα της είναι ότι έχει natural αποτέλεσμα το οποίο επιτυγχάνεται χωρίς την προσθήκη ταλκ στο προϊόν (δεν φράζει τους πόρους), είναι εύχρηστη και πολύ ελαφριά σαν αίσθηση καθώς γλιστράει τέλεια στο δέρμα κατά την εφαρμογή. 

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείται μόνη της δίνοντας ελαφριά έως μέτρια κάλυψη στο πρόσωπο με natural τελείωμα ή σαν finishing πούδρα για “κλειδώσει” το foundation σας στην θέση του, μεγιστοποιώντας και την κάλυψη, καθώς και την διάρκεια του.

Pro tip:

Χρησιμοποιήστε με σφουγγαράκι για πιο καλυπτικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε πινέλο μεγάλο πούδρας, για χρήση σαν finishing powder. 

Ingredients:

MICA, ZEA MAYS STARCH/ZEA MAYS (CORN) STARCH, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA, HECTORITE, OCTYLDODECANOL, DIMETHICONE, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, LAUROYL LISINE, CAPRYL TRIGLYCERIDE, SODIUM SILICOALUMINATE, BENZYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, SORBIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, AQUA / WATER ETC.

Λεπτομέρειες προϊόντος

TALCOFF

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχόλια (0)
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου χρήστη

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης