• Νέο
Beautydrugs - Eye Pencil Stellar - sis-style.gr

Beautydrugs - Eye Pencil Stellar

15,00 €

02 Stellar – pink glow of shimmering stars on a dark blue 

Ποσότητα

Περιγραφή

Τα νέα μολύβια ματιών από Beautydrugs μόλις κατέφθασαν!

Περιέχουν πολύτιμα συστατικά που σας επιτρέπουν όχι μόνο να επιτύχετε τέλειο μακιγιάζ ματιών, αλλά και να φροντίζετε το ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων.

Τα κύρια συστατικά του είναι Oryzanol, Jojoba oil και Carnauba, τα οποία δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό που έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

- Η ορυζανόλη, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, βοηθά στη διατήρηση της νεότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και έχει ηρεμιστική δράση, εξαλείφοντας τις φλεγμονές και τους ερεθισμούς.

- Το λάδι Jojoba αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία της υγρασίας, θρέφει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες, κάνοντάς τις μεταξένιες και ογκώδεις. Σχηματίζει επίσης ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, αποτρέποντας την εξάτμιση της υγρασίας και προστατεύοντάς το από εξωτερικές περιβαλλοντικές επιδράσεις.

- Το κερί Carnauba παρέχει ιδανική αντοχή και ομαλή εφαρμογή. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσεγμένες και καθαρές γραμμές που δεν λερώνουν, διατηρώντας το μακιγιάζ των ματιών σας σε τέλεια κατάσταση όλη την ημέρα.

Αποχρώσεις:

01 Galaxy – absolute black

02 Stellar – pink glow of shimmering stars on a dark blue 

03 Midnight – bright metallic blue

04 Aurora – shining pinkish-purple metallic on a reddish-brown base

Λεπτομέρειες προϊόντος

BDSTELLAR

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχόλια (0)
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου χρήστη

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης