Είμαστε η Paese – ένα μοναδικό πολύχρωμο brand καλλυντικών, που ιδρύθηκε το 2008. Δημιουργούμε εξαιρετικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών γυναικών καταναλωτών.

Δεν επεξεργαζόμαστε μόνο ιδέες για προϊόντα, ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες τάσεις αλλά καθορίζουμε τις τάσεις εμείς οι ίδιοι.

Συνεργαζόμαστε στενά με επιστημονικά ιδρύματα για να αναπτύξουμε καινοτόμες συνθέσεις για τα προϊόντα μας που είναι μπροστά από τις τάσεις της αγοράς. Βελτιώνουμε συνεχώς τα καλλυντικά μας, εμπλουτίζοντάς τα με ενεργά συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα.

Η κατανόηση των γυναικών και των αναγκών τους έχει καταστήσει την Paese σαν ένα επιτυχημένο brand στις διεθνείς αγορές σε μόλις λίγα χρόνια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργούμε παγκόσμιας κλάσης, υψηλής ποιότητας καλλυντικά στην Πολωνία.


Η Φιλοσοφία μας

Τα καλλυντικά Paese είναι γεμάτα από την αγάπη μας για τη φύση από την οποία αντλούμε συνεχώς τις εμπνεύσεις μας. Πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα εντυπωσιακής δύναμης και εκπληκτικής ποικιλομορφίας.
Είμαστε επίσης πολύ περήφανοι που δεν χρησιμοποιείται πειραματισμός με ζώα στην παραγωγή των καλλυντικών μας.

Αγαπάμε τη φυσική ομορφιά των γυναικών.

We believe that perfect make-up helps bring out feminine beauty and hidden glow.Η Αποστολή μας


Παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και καινοτόμες λύσεις μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.


Για πολλά χρόνια, η Paese συνεργάζεται με διάφορους ειδικούς, υποστηρίζει φιλανθρωπικές εκστρατείες, συνεργάζεται με beauty bloggers, εκπαιδεύει τους υπαλλήλους της και έχει ισχυρή παρουσίαση της επωνυμίας σε εκθέσεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο.


Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο εργαστήριο και την παραγωγή μας ,με νέες εγκαταστάσεις για να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε καλλυντικά με την υψηλότερη ποιότητα που ανταποκρίνεται γρήγορα στην αγορά, τις αλλαγές και τις νέες ανάγκες των πελατών.

  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου χρήστη

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης