• SOLD OUT!
Real Techniques Sheer Radiance Fan Makeup Brush - sis-style.gr

Real Techniques Sheer Radiance Fan Makeup Brush

10,95 €

Το Real Techniques Sheer Radiance Fan Brush σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα άψογο φινίρισμα με το μεγάλο σχήμα της κεφαλής του πινέλου για εφαρμογή σε όλο το πρόσωπο.

Ποσότητα
SOLD OUT!

Περιγραφή

Πινέλο μακιγιάζ, της εταιρείας Real Techniques, για highlighter. Είναι ένα πολυχρηστικό πυκνό πινέλο σε σχήμα βεντάλιας. Το σχήμα του είναι ιδανικό για την ομοιόμορφη και αέρινη κάλυψη του προσώπου με ελεύθερης μορφής προϊόντα λάμψης στα ψηλότερα σημεία του προσώπου. Επίσης, βοηθάει στο να απομακρύνει τυχόν υπολείμματα σκιάς που μένουν στο πρόσωπο και κάτω από τα μάτια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πινέλο:

Το πινέλο βοηθά στο να χτίσετε μεγαλύτερη κάλυψη. Είναι ιδανικό για λεπτομέρειες στο μακιγιάζ και χαρίζει ένα πιο airbrushed αποτέλεσμα.

Πώς να το καθαρίσετε:

Κρατήστε όλα τα πινέλα μαζί και βρέξτε μόνο τις τρίχες, προσοχή να μην βρέξετε το στέλεχος και το ξύλο, με τις “τρίχες” να κοιτούν προς τα κάτω.

Μόλις βραχούν καλά οι τρίχες των πινέλων, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα (σταγόνα) ειδικό καθαριστικό ή απαλό σαμπουάν στις τρίχες του κάθε πινέλου.

Δημιουργήστε αφρό τρίβοντας απαλά πάντα κάθε πινέλο στο χέρι σας ή σε ειδικό εργαλείο (γάντι) και σιγουρευτείτε ότι έχουν καθαριστεί όλες οι τρίχες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δάχτυλα για πιο λεπτομερή καθαρισμό.

Με τα πινέλα να “κοιτάνε” πάλι προς τα κάτω, ξεπλύνετε το σαπούνι από τα πινέλα με χλιαρό νερό. Συνεχίστε μέχρι να φύγει κάθε ίχνος σαπουνάδας.

Στεγνώστε τα πινέλα σε μια πετσέτα. Ποτέ μην αφήνετε βρεγμένα τα πινέλα σας γιατί η υγρασία τα χαλάει.

Λεπτομέρειες προϊόντος

RT074072

Χαρακτηριστικά

Σε ενδιαφέρει
Cruelty Free
Σε ενδιαφέρει
Vegan

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχόλια (0)
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου χρήστη

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης